خرید عمده و اینترنتی انواع ماکارونی برای داخل کشور و صادرات انجام می پذیرد ولی نوع بسته بندی و قطر هر کدام متفاوت است.
در ادامه مبحث بالا باید خاطر نشان کرد که قطر برای ماکارونی یا پاستای اسپاگتی (میله ای) کابرد دارد. پاستاهای فرمی به شکل های صدفی یا شلز و پیکولی، فسیلی، شکل حیوانات و حروف الفبا و شکل گندمی و پروانه ای و بسیاری از شکل های دیگر تولید می شود.
بیشتر کشورها ماکارونی را به صورت ماکارونی دمی استفاده می کنند ولی باید در نظر داشته باشند که پاستاهای فرمی تنوع بیشتری دارند و به عنوان سالاد ماکارونی با سس های مختلف می توانند سرو شوند.
سس پستو، آلفردو، بلونز، سفید، ریحان و خامه از مشهور ترین سس ها هستند که می توان گفت در ایتالیا در هرایالتی نوعی سس مورد استفاده قرار گرفت و به مرور زمان به سراسر جهان گسترش یافت اگر پیشنهاداتی دیگری برای طبخ پاستاهای فرمی دارید می توانید از طریق راه های ارتباطی با دیگران به اشتراک بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.