ماکارونی رشته ای و فرمی پروانه ای نیز مانند دیگر محصولات دارای بازار اینترنتی و عرضه به صورت عمده است. مزیت ماکارونی نسبت به دیگر مواد غذایی، تنوع آن است و طعم دهنده هایی که باز هم ایتالیا و رستوران های ایتالیایی در این زمینه اول و برتر هستند. حتی برخی کشورها جشن و مسابقه خلاقیت پاستا برگزار می نمایند و ماکارونی میله ای یا رشته ای یا اسپاگتی در بیشتر کشورها به عنوان نوعی از پاستا شناخته می شود. می توان گفت ایتالیا در جنگ جهانی اول مصرف ماکارونی یا همان پاستا را افزایش دادند و بعدها با سس گوجه آشنایی پیدا کردند و آن را چاشنی ماکارونی کردند و از قارچ، جعفری، اسفناج، قارچ، تن ماهی، ماهی و حتی قهوه و پودر ماهی به صورت های مختلف به عنوان چاشنی ماکارونی استفاده می کنند. حتی گاهی پاستا همراه با بستنی اناری میل می شود. در تمام کشورها بازار اینترنتی ماکارونی رشته ای و فرمی پروانه ای یک نیاز است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.