آیا با مراحل مختلف تولید و نحوه بسته بندی انواع ماکارونی های صارداتی باکیفیت و دارای استانداردهای جهانی کیفیت آشنایی دارید؟ قصد خرید عمده باتخفیف مناسب دارید؟
مواد اولیه مورد استفاده در تمام انواع پاستا و ماکارونی آب و آرد سمولینا است. آرد سمولینا در تمام کشورها به عنوان بهترین آرد برای تولید ماکارونی به شمار می رودچرا که پروتئین بیشتر و نشاسته کمتر دارد. در کارخانجات ابتدا آب و آرد را مخلوط و طعم دار می کنند و بعد از ورز دادن خمیر را صاف می کنند و آن را با حرارت پاستوریزه می کنند و بعد با شکلهای مختلف برش می دهند و خشک می کنند و آن را بسته می کنند. در انواع ماکارونی ها مدت زمان لازم برای خشک کردن متفاوت است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.