فروش انواع ماکارونی فرمی یا پاستا در سطح وسیعی به صورت عمده و بالای ۱۰تن انجام می شود و قیمت بخاطر بسته بندی های مختلف به صورت کیلویی اعلام می شود. یکی از انواع گندم، گندم دوروم می باشد که عبارت است از گندم سخت که عمدتا در تهیه سمولینا از آن استفاده به عمل می آید. ایران جزء ده کشور تولیدکنننده گندم درم است. گندم دوروم نسبت به گندم معمولی با شرایط محیطی بیشتری رشد می کند و به آب کمتری احتیاج دارد. مصرف سرانه پاستا تغییر زیادی نداشته اما استفاده از گندم دوروم در جهان افزایش پیدا کرده است. سمولینا آرد دانه ای است که برای تهیه انواع مختلف پاستا مورد استفاده قرار می گیرد. سمولینا دارای رنگ دانه های طبیعی زرد رنگ و دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و دارای گلوتن و پروتئین بالایی است و باعث افزایش کیفیت محصولات خمیری ماکارونی و پاستا می شود. نام این آرد از ریشه کلمه ایتالیایی سمولا به معنای سبوس گرفته شده است که آن هم از یک کلمه لاتین به معنای آرد گرفته شده است. برای تهیه ماکارونی گندم دوروم را به صورت ذره های ریزی در می آورند که به آن آرد سمولینا گفته می شود و مانند آرد سفید کاملا آسیاب نمی شود. تهیه ماکارونی یا پاستا با آرد سفید کاری غیر ممکن است، چون خوب شکل نمی گیرد و وا می رود و باعث کاهش کیفیت ماکارونی می شود و هیچ کارخانه ای نمی تواند ادعا کند چون ماکارونی یا پاستا با آرد سمولینا تهیه شده دارای امتیاز بیشتری نسبت به دیگر کارخانه های ماکارونی است. ماده دیگری که برای تهیه پاستا مورد استفاده قرار می گیرد بتاکارتن است، بتا کارتن در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود و مقداری از آن برای بدن لازم است و نباید بیش از حد استفاده شود. منبع غنی بتاکارتن هویج و میوه های نارنجی می باشد که برای استفاده در ماکارونی فرآوری می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.