امروزه تمامی ماکارونی های تولید شده در تمام دنیا برای برخورداری از استانداردهای جهانی از آرد سمولینای بدست آمده از گندم دوروم که نوعی گندم سخت است استفاده می شود.
آرد سمولینا نوعی آرد گندم است که از نوعی گندم سخت به نام دوروم تولید می شود و وجه تمایز آن با دیگر انواع آرد گندم این است که برای تولید آن گندم را آسیاب نمی کنند بلکه آن را خرد می کنند و به همین دلیل سبوس و پروتئین زیادی دارد و در نتیجه از کیفیت پخت بالایی برخوردار است. این نوع آرد تنها برای تولید ماکارونی استفاده می شود. البته در تولید برخی شیرینی های خاص هم می توان استفاده کرد. در هر صورت این ماکارونی های آرد سمولینا از استاندارد های کیفیت جهانی برخوردارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.