درباره ماکارونی قهوه ای بیشتر بدانیم

ماکارونی قهوه ای چیست و چه خواصی دارد و تفاوت آن با دیگر انواع در چیست و برای چه افرادی توصیه می شود؟ماکارونی قهوه ای به نوعی همان ماکارونی معمولی است که که به هنگام تولید آن به خمیر ماکارونی سبوس بیشتر افزوده شده است یعنی یک نوع ماکارونی غنی شده با سبوس که به دلیل وجود آن از رنگ تیره تری نسبت به انواع دیگر برخوردار بوده و نیز طعم آن کمی فرق دارد.                                                                                                                             مصرف ماکارونی قهوه ای برای هیچ یک از گروه برنج ایرانی درجه یک و های سنی محدودیت ندارد و کسانی که با طعم آن مشکلی ندارند می توانند آن را در وعده های غذایی خود داشته باشند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

 

 

خواص و ویژگی های ماکارونی قهوه ای

همانطور که گفتیم این نوع ماکارونی از سبوس بالایی برخوردار است در نتیجه فیبر بیشتری هم نسبت به دیگر انواع ماکارونی های معمولی دارد و این فیبر غذایی موجود در ماکارونی باعث افزایش حرکات دودی سیستم گوارشی شده و از یبوست پیشگیری می کند. در ضمن این نوع ماکارونی های سبوس دار اندیس گلایسمی پایین تری دارند و مصرف آنها برای افراد دیابتی بهتر می باشد. لازم به ذکر است که سرعت هضم ماکارونی سبوس دار و خروج آن از دستگاه گوارش بالا بوده و به همین دلیل برای افرادی که از اضافه وزن رنج می برند و نیز افرادی که رژیم غذایی لاغری را دنبال می کنند مفید است. همچنین به دلیلدارا بودن فیبر خوراکی بالا برای افراد کم تحرک نیز مناسب است.برنج تایلندی ایرانی  و ماکارونی معمولا با سس مصرف  می شود و مقدار قابل توجهی از ارزش غذایی این ماده غذایی به سسی که همراه با آن سرو می شود بستگی دارد و به همین دلیل انتخاب نوع ماکارونی چندان اهمیتی ندارد و معمولا سس آن با اهمیت تر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما