خواص ماکارونی غنی شده و سبوس دار

موادی که برای غنی سازی ماکارونی استفاده می شود چه هستند و تا چه حد برای تامین نیاز بدن مناسب است؟ و چه تاثیری بر روی قیمت محصول دارند؟ دوام این مواد در برابر حرارت تا چه حد است؟
امروزه ماکارونی های با عنوان ماکارونی های غنی شده در بازار وجود دارند که در مورد نحوه تولید این ماکارونی ها و میزان مواد مغذی که در غنی سازی آنها مورد استفاده قرار می گیرد سوال هایی به وجود می آید که این مواد مغذی شامل چه موادی هستند و به میزان چه در ماکارونی وجود دارد و تا چه حد نیاز روزانه بدن را تامین می کند؟

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

مواد غنی سازی مورد استفاده در ماکارونی

ماکارونی جایگزین مناسبی برای نان در رژیم غذایی می یاشد و می توان غنی سازی آن را با ریز مغذی هایی مانند آهن، کلسیم، روی، و ویتامین های آ و دی و گروه ویتامین ها ب و نیز امگا۳ و یا ترکیب های فلاونوییدی انجام می دهند. که تمامی این ترکیبها از ویژگی فراسودمند و عمل گرایی برخوردار بوده و ارزش غذایی ماکارونی را افزایش می دهند. که البته در افزایش قیمت این محصول موثر هستند. اما ارزش پرداخت این مازاد قیمت وجود دارد چرا که در اثر غنی سازی ماکارونی با ریز مغذی های نام برده به طوری است که حدود ۳۰ درصد نیاز روزانه بدن به این مواد تامین می شود. البته ریز مغذی هایی مانند امگا۳ و ترکیبات فلاونوییدی، ویتامن ها، ترکیبات کارتنوییدی که به ماکارونی افزوده می شوند در اثر حرارت مقداری از آنها از بین می رود که در نتیجه کارخانه تولید کننده این محصول می بایست مقدار بیشتری از این مواد برای غنی سازی استفاده کند تا نیاز بدن را تامین کند. البته فیبر ها و سبوس افزوده شده در ماکارونی بعد از پختن هم میزان آنها تغییر نمی کند. اگر میزان موادی که جهت غنی سازی ماکارونی مورد استفاده قرار گرفته اند کمتر از حدی باشد که بتواند ۳۰ درصد نیاز روزانه بدن را تامین کند آنگاه دیگر نمی نتوان گفت که این محصول یک محصول غنی سازی شده است. برای اینکه از ماکارونی های غنی سازی شده بهتر بهره ببریم بهتر است ابتدا نیاز روزانه بدن خود را بدانیم و سپس با مراجعه به اطلاعات رو بسته بندی این ماده غذایی به تهیه و خرید آن اقدام کنیم.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما