دوشنبه , شهریور ۴ ۱۳۹۸
خانه / انواع ماکارونی / تولید و بسته بندی انواع ماکارونی فرمی و اسپاگتی

تولید و بسته بندی انواع ماکارونی فرمی و اسپاگتی

تولید و بسته بندی انواع ماکارونی فرمی و اسپاگتی در بسته بندی های مختلف برای مصرف صادرات و داخلی در کارخانه ها انجام می شود.                                                                                        گندم دوروم نسبت به گندم معمولی در مقابل شکستن و برش مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. حتی گاهی برای آسیاب کردن آن را مرطوب می کنند تا بهتر و مناسب تر آسیاب شود. در گندم های دوروم ساختار نشاسته بسیار متراکم است به گونه ای که پروتئین مانند قشری، دانه نشاسته را پر و احاطه می کند. سمولینا در اصل مغز، نشاسته، هسته درونی میوه گندم دوروم است که با فرآیند آسیاب از بقیه دانه  جدا می شود.        آرد دوروم محصولی بسیار کشسانی یا انعطاف پذیر را به وجود می آورد که می تواند در فرآیند تهیه پاستا و حتی بعد از پختن حالت خود را حفظ نماید. اما این محصول را نباید با غلات صبحانه سمولینا اشتباه بگیریم چون آن ها از آرد نرم تری به اسم فارینا که از گندم نرم تری تولید می شوند و از گندم دوروم به دست نمی آید.

 

جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
سعیده محمودی
راه های ارتباطی با مدیر فروش:
mobile icon شماره موبایل: 09190396178
telegram icon تلگرام: makaroniarad2@
instagram icon اینستاگرام: macaronico1
facebook icon فیس بوک: macaronico1
youtube icon یوتیوب: macaronico1
email icon پست الکترونیکی: Macaronico1@gmail.com

مطلب پیشنهادی

بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع ماکارونی در ایران

بزرگترین شرکت های تولید کننده انواع ماکارونی در ایران تقریبا شامل پنج شرکت می شود …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *