با انواع ماکارونی های موجود در بازار و شکل های مختلفی که دارند همگی آشنایی دارید. آیا می دانید ماکارونی باکیفیت جهت صادرات چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
تولید کننده ماکارونی رشته ای همانطور که می دانید ماکارونی و انواع پاستا یکی از محصولات خمیری و آرد هستند که به جز ماکارونی های بدون گلوتن سایر انواع ماکارونی از آرد گندم تولید می شوند.
در ایران از آرد سمولینا، آرد سفید و آرد نول در تولید ماکارونی بهره می برند و در تمام دنیا بهترین نوع آرد برای تولید ماکارونی آرد سمولینا می باشد که مورد تایید استانداردهای کیفیت این محصول می باشد.
بنابراین می توان گفت که بهترین انواع ماکارونی های رشته ای که می توان برای صادرات آنها برنامه ریزیهای موفقی داشت ماکارونی های تولید شده از آرد سمولینا می باشد که خوشبختانه اکثر تولید کنندگان داخلی از نوع باکیفیت این آرد برای تولیدات باکیفیت خود بهره می برند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.