تولید و بسته بندی انواع ماکارونی فرمی و اسپاگتی در بسته بندی های مختلف برای مصرف صادرات و داخلی در کارخانه ها انجام می شود. گندم دوروم نسبت به گندم معمولی در مقابل شکستن و برش مقاومت بیشتری از خود نشان می دهند. حتی گاهی برای آسیاب کردن آن را مرطوب می کنند تا بهتر و مناسب تر آسیاب شود. در گندم های دوروم ساختار نشاسته بسیار متراکم است به گونه ای که پروتئین مانند قشری، دانه نشاسته را پر و احاطه می کند. سمولینا در اصل مغز، نشاسته، هسته درونی میوه گندم دوروم است که با فرآیند آسیاب از بقیه دانه جدا می شود. آرد دوروم محصولی بسیار کشسانی یا انعطاف پذیر را به وجود می آورد که می تواند در فرآیند تهیه پاستا و حتی بعد از پختن حالت خود را حفظ نماید. اما این محصول را نباید با غلات صبحانه سمولینا اشتباه بگیریم چون آن ها از آرد نرم تری به اسم فارینا که از گندم نرم تری تولید می شوند و از گندم دوروم به دست نمی آید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.