اعطای نمایندگی فروش ماکارونی صادراتی از طریق دفتر فروش و کارخانه امکان پذیر می باشد و این امر برای افراد داخل یا خارج از کشور صورت می گیرد.
اعطای نمایندگی فروش برای ماکارونی صادراتی و داخلی مجزا انجام می شود و نوع بسته بندی و قطر ماکارونی صادراتی با داخلی متفاوت است و بیشتر اسپاگتی به فروش می رسد ولی باید نوع فرمی آن نیز توجیه سازی شود و به اشخاص نشان داد که ماکارونی های فرمی کاربردهای زیادی دارند و با مواد افزودنی متنوع بیشتری می توان طبخ نمود. ماکارونی ها تفاوت های اندکی باهم دارند که خود را در زمان پخت و دم کشیدن نشان م دهند به طوری که یک ماکارونی در زمان کم و ماکارونی دیگری در زمان بیشتری دم می کشد ولی نمی تواند دلیل خوب یا بد بودن ماکارونی باشد چون عوامل بسیاری در این زمینه مطرح است مثلا کارخانه ای که آنزیم به ماکارونی اضافه می کند زمان پخت را می تواند افزایش دهد ولی به قیمتی که آنزیم یک ماده افزودنی مضر برای بدن می باشد و هضم ماکارونی را سخت می نماید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.