کارخانه تولید و بسته بندی بهترین ماکارونی فرمی قابلیت تناژ بالا را دارد ولی قبلا از دیگر کشورها مخصوصا ایتالیا وارد می شد. بهترین ماکارونی فرمی هم از لحاظ تنوع و هم از لحاظ و هم حجم تولید در مدت زمان کم را می توان خرید نمود. ولی در ماکارونی های فرمی همان هایی که به عنوان پاستا معروف هست روش طبخ و سسی که به آن اضافه می شود خیلی در آن تاثیر گذار است. مثل سس پستو، آلفردو، سس پرمودو، سس سفید و سس بلونز که بیشتر از ایتالیا به کشورهای دیگر گسترش پیدا کرده است، برای برخی پاستاها سس سبک و برای پاستاهای دیگر سس پر حجم تر استفاده می کنند. در اینجا طرز تهیه سس پرمودو شرح داده می شود: در یک ماهیتابه روغن زیتون را حرارت دهید. سیرهای له شده را اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا طلایی شوند. کنسرو گوجه فرنگی را با بقیه مواد به هم بزنید اجازه دهید روی شعله ملایم سس پخته شود و طعم خامی گوجهها از بین برود. وقتی که گوجهها پخت و یک سس غلیظ به دست آمد شعله را خاموش کنید و سس را با پاستا میل کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.