صادرات و قیمت عمده انواع ماکارونی یکی از دغدغه های بسیاری از مشتریان می باشد که ارتباط مستقیم تلفنی این امر هم فراهم شده است.
صادرات هر محصول با نوع داخلی آن متفاوت هست، انواع ماکارونی صادراتی از کیفیت بهتری برخوردار هستند و معمولا وزن بسته بندی ماکارونی صادراتی کمتر از ماکارونی داخلی است. ماکارونی های صادراتی در بسته بندی های ۴۰۰و ۵۰۰گرمی، پس واریز پیش پرداخت تولید و بسته بندی می شوند. ماکارونی چون از محصولات خشکبار می باشد نسبت به دیگر مواد غذایی، مدت زمان مصرف زیادی دارد، ولی هر چه تولید روز باشد بهتر است.
همانطور که در مطالب دیگر گفته شد گندم دوروم تولید شده از کیفیت خوبی برخوردار است و در مناطق بیشتری نسبت به گندم معمولی رشد می کنند و تولید می شوند. بیشترین تولید گندم دوروم و ماکارونی هنوز هم مختص ایتالیاست ولی تمام گندم دوروم تولید شده در جهان از کیفیت خوبی برخوردار می باشد. مغز درونی دانه، تبدیل به آرد سمولینا می شود که در آسیاب کردن باید مواظب بود بیش از حد تبدیل به ذرات ریز آرد نشوند و ذرات آرد، درشت و دارای رنگ کهربایی باشند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.