ماکارونی چیست؟ چگونه تولید می شود؟ اولین کارخانه تولید کننده در ایران در چه سالی و با چه نامی شروع به کار کرد؟
ماکارونی یکی از انواع پاستا است که در کاخانجات تولید ماکارونی در انواع و مدل های مختلف ماکارونی های رشته ای و ماکارونی های فرمی تولید و با بسته بندی ها متنوع در بازار به فروش می رسد. تولید این محصول به صورت خشک بوده و می باست که قبل از مصرف جوشانده شود از ارزش غذایی بالای برخوردار است. در کشورها و مناطق مختلف معنا و شکل آن با هم فرق دارد مثلا در ژاپن پاستا یا ماکارونی شبیه میله ای کوتاه و سوراخ دار است و یا شبیه صدف است در حالیکه در ایتالیا که خواستگاه این غذا است شکلا آن میله ای سوراخ دار کوتاه است البته تمام انواع گفته شده همگی همان پاستا هستند. بهترین نوع ماکارونی از آرد سمولینا که محصول آسیاب گندم دوروم است می باشد که استفاده از هر نوع آرد دیگری در کشورهای دیگر برای تولید ماکارونی ممنوع بوده و تقلب به شمار می رود. ماکارونی و اسپاگتی از زیر شاخه های پاستا به حساب می آیند. که برای ساخت آن خمیر را به صورت رشته های دراز شکل می دهند.
تاریخچه ماکارونی در ایران
اولین کارخانه تولید ماکارونی در ایران در سال ۱۳۱۳ با نام نوبل شروع به کار کرد که امکانات اولیه آن شامل دستگاهی ساده بود و تولید روزانه آن به حدود ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم می رسید. و تنها برای مصارف سفارتخانه ها و کنسول گری های خارجی و تعداد معدودی از افراد ایرانی بود که به این مکان ها رفت و آمد داشتند و ساید دلیل اینکه به ماکارونی در ایران رشته فرنگی هم گفته می شود همین باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.